Εταιρεία

Bioplasis

Bioplasis – Ανακαλύψτε τη Φύση της Ομορφιάς

Όσο κι αν ψάξετε, τη μυστική συνταγή της Ομορφιάς δεν θα τη βρείτε στους περίπλοκους χημικούς τύπους και τα συνθετικά συστατικά. Η Ομορφιά είναι εκεί έξω, εκεί που ήταν πάντοτε, εκεί που θα παραμείνει –αν την προστατεύσουμε… Την Ομορφιά θα τη βρείτε στους καρπούς της γης, της Ελληνικής γης:

στη μοναδική μαστίχα της Χίου,


το ελαιόλαδο,


τους χυμούς των φρούτων, των λαχανικών και των δημητριακών,


τα αιθέρια έλαια,


τα βότανα της Μεσογείου.


Η Ομορφιά είναι στη Φύση!

Οι παλιότεροι το γνώριζαν καλά. Μέσα από μια αλυσίδα γνώσης που πήγαινε από γενιά σε γενιά, είχαν καταφέρει να αποκρυπτογραφήσουν τον μυστικό κώδικα της φυσικής ομορφιάς, δημιουργώντας αξεπέραστα ελιξίρια προσωπικής περιποίησης.

Αυτή τη μακροχρόνια παράδοση του τόπου μας προσπαθεί να συνεχίσει από το 1978 η Ramnus Laboratories του φαρμακοποιού Γιάννη Παπασπύρου. Με τη σειρά eco-bio προϊόντων περιποίησης Bioplasis που δημιουργήσαμε το 2004, την πρώτη σειρά πιστοποιημένων ελληνικών βιολογικών προϊόντων περιποίησης, σας προσφέρουμε τη φροντίδα της Ελληνικής γης. Για περισσότερη Ομορφιά, Υγεία, Ευεξία.

Γιατί όπως ακριβώς τα βιολογικά τρόφιμα είναι ανώτερης διατροφικής αξίας από τα συμβατικά, έτσι και τα eco-bio προϊόντα περιποίησης θρέφουν, ενυδατώνουν και προστατεύουν καλύτερα το δέρμα γιατί είναι ιδιαίτερα πλούσια σε:

  • αντιοξειδωτικά συστατικά,
  • βιταμίνες,
  • ιχνοστοιχεία.

Ταυτόχρονα, τα Bioplasis είναι απαλλαγμένα από:

  • χημικά,
  • διοξίνες,
  • πετρελαιοειδή,
  • συντηρητικά.

Δηλαδή από συστατικά που μπορεί μακροπρόθεσμα να αποδειχθούν εξαιρετικά επιβλαβή.

Με τα eco-bio προϊόντα περιποίησης Bioplasis δεν κάνετε μόνο δικά σας τα μυστικά Ομορφιάς της Φύσης. Συμβάλλετε επίσης στην προστασία του περιβάλλοντος. Γιατί για να παρασκευαστούν τα Bioplasis δεν έχουν χρησιμοποιηθεί:

  • ουσίες ζωικής προέλευσης,
  • πρώτες ύλες που επιβαρύνουν το περιβάλλον,
  • Γενετικά Μεταλλαγμένοι Οργανισμοί.

Όλα τα υλικά των συσκευασιών είναι ανακυκλώσιμα και βιοδιασπώμενα. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της έρευνας και της ανάπτυξης των Bioplasis δεν έχουν γίνει πειράματα σε ζώα.

Πέρα όμως από το περιβάλλον, Ramnus laboratories δείχνει τη δέουσα προσοχή στον Άνθρωπο, τηρώντας τις προδιαγραφές του Δίκαιου Εμπορίου (Fair Trade) και σεβόμενη τα δικαιώματα των εργαζομένων σε όλα τα στάδια παραγωγής και διακίνησης των eco-bio προϊόντων περιποίησης Bioplasis.

Το να ζούμε σε αρμονία με τη Φύση δεν μπορεί να είναι ένα απλό σύνθημα, αλλά μια φιλοσοφία που πρέπει να διέπει κάθε πτυχή της ζωής μας για να την κάνει ομορφότερη, υγιέστερη, πιο ευτυχισμένη και λαμπερή. Αυτή είναι η φιλοσοφία Bioplasis!

Bioplasis

Όσο κι αν ψάξετε, τη μυστική συνταγή της Ομορφιάς δεν θα τη βρείτε στους περίπλοκους χημικούς τύπους και τα συνθετικά συστατικά.

Η Ομορφιά είναι εκεί έξω, εκεί που ήταν πάντοτε, εκεί που θα παραμείνει –αν την προστατεύσουμε…

» περισσότερα