Συμβουλές

Ομορφιάς

Οι σύγχρονοι ρυθμοί ζωής, η κακή διατροφή, ο μη επαρκής ύπνος, οι ρυπογόνοι παράγοντες της ατμόσφαιρας (ιδιαίτερα στα αστικά κέντρα) αποτελούν μερικές από τις αιτίες που φθείρουν, αφυδατώνουν και δίνουν γερασμένη όψη στην επιδερμίδα μας. Για να αποφύγουμε αυτά τα αποτελέσματα πρέπει να αφιερώνουμε χρόνο στην περιποίηση του προσώπου μας καθημερινά.

Το δέρμα αποτελεί το μεγαλύτερο ανθρώπινο όργανο, τόσο ως προς το βάρος, όσο και ως προς την επιφάνεια που καλύπτει. Χωρίζεται σε τρεις κυτταρικές στιβάδες: εξωτερικά την επιδερμίδα, στη μέση το χόριο και πιο μέσα τον υποδόριο ιστό.

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερες εταιρείες καλλυντικών και τροφίμων κυκλοφορούν τα προϊόντα τους με την ένδειξη στη συσκευασία “parabens free”. Ποιοι είναι όμως οι λόγοι που ωθούν τις εταιρείες στο να αφαιρέσουν ένα συστατικό που χρησιμοποιείται από το 1920; Είναι πράγματι τόσο επικίνδυνο για την υγεία μας;

Bioplasis

Όσο κι αν ψάξετε, τη μυστική συνταγή της Ομορφιάς δεν θα τη βρείτε στους περίπλοκους χημικούς τύπους και τα συνθετικά συστατικά.

Η Ομορφιά είναι εκεί έξω, εκεί που ήταν πάντοτε, εκεί που θα παραμείνει –αν την προστατεύσουμε…

» περισσότερα