Αυτά είναι τα βήματα για να πετύχετε μια απόλυτα υγιή και ενυδατωμένη επιδερμίδα χρησιμοποιώντας τα προϊόντα προσωπικής περιοίησης BioPlasis ανάλογα με την ηλικία σας:

Καθαρισμός

Ο καθαρισμός είναι ίσως το σημαντικότερο κομμάτι της καθημερινής φροντίδας του προσώπου, καθώς απομακρύνει τη σκόνη και τους ρυπογόνους παράγοντες που προσκολλούνται στο δέρμα, το σμήγμα, τον ιδρώτα, τη λιπαρότητα, τα νεκρά κύτταρα και το μακιγιάζ. Με αυτόν τον τρόπο καθαρίζουν οι πόροι και το δέρμα προετοιμάζεται για την απορρόφηση των ενυδατικών στοιχείων των προϊόντων που θα ακολουθήσουν.

Ενυδάτωση

Όταν το δέρμα μας είναι σωστά ενυδατωμένο το αμυντικό του σύστημα ενισχύεται με φυσικό τρόπο. Είναι σημαντικό η ενυδατική κρέμα που χρησιμοποιούμε, να είναι πλούσια τόσο σε ενυδατικούς παράγοντες, όσο και σε θρεπτικά στοιχεία (βιταμίνες, πανθενόλη, ceramides κτλ) ώστε να επιτυγχάνεται ενυδάτωση και θρέψη όλων των στιβάδων της επιδερμίδας.

Απολέπιση

Η απολέπιση του προσώπου γίνεται με τη χρήση του peeling προσώπου. Οι κόκκοι από κουκούτσι ελιάς που περιέχονται στο peeling BioPlasis καθαρίζουν σε βάθος την επιδερμίδα, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα. Με αυτόν τον τρόπο επιτρέπουμε στο νέο, φρέσκο δέρμα να έρθει στην επιφάνεια. Η απολέπιση καλό είναι να γίνεται 2-3 φορές την εβδομάδα και ιδανικά ακολουθείται από μάσκα ομορφιάς.

Θρέψη

Η θρέψη της επιδερμίδας είναι απαραίτητη όταν οι πρώτες ρυτίδες έχουν κάνει την εμφάνισή τους και γίνεται με τη χρήση ενισχυμένων σε θρεπτικά στοιχεία προϊόντων όπως είναι οι οροί προσώπου, κρέμες νύχτας κ.α.

Τα Bioplasis ανάλογα με την ηλικία

Τα προϊόντα BioPlasis που προτείνουμε για την καθημερινή σας φροντίδα ανάλογα με την ηλικία σας είναι :

 

18-30 ετών

Καθαρισμός: Γαλάκτωμα ή gel καθαρισμού ή λοσιόν

Ενυδάτωση: Κρέμα ημέρας για νεανικές επιδερμίδες ή κρέμα ημέρας για ξηρές/ευαίσθητες επιδερμίδες

Απολέπιση: Peeling προσώπου (κάθε 10 μέρες)

 

30-40 ετών

Καθαρισμός: Γαλάκτωμα ή gel καθαρισμού ή λοσιόν

Ενυδάτωση: Συσφικτική κρέμα ημέρας ή κρέμα ημέρας για ξηρές/ευαίσθητες επιδερμίδες

Απολέπιση: Peeling προσώπου και στη συνέχεια μάσκα προσώπου (1φορά την εβδομάδα)

Μάτια: κρέμα ματιών

Θρέψη: Κρέμα νύχτας

 

40 ετών και πάνω

Καθαρισμός: Γαλάκτωμα ή gel καθαρισμού ή λοσιόν

Ενυδάτωση: Συσφικτική κρέμα ημέρας ή αντιγηραντική κρέμα ημέρας για άτονες επιδερμίδες

Απολέπιση: :Peeling προσώπου και στη συνέχεια μάσκα προσώπου (1-2 φορές την εβδομάδα)

Μάτια: κρέμα ματιών, ορός ματιών

Θρέψη: Ορός προσώπου, κρέμα νύκτας

 

Ασφαλώς οι παραπάνω ηλικίες είναι ενδεικτικές και αυτό που πραγματικά μετράει είναι η βιολογική ηλικία κάθε επιδερμίδας.